Razmišljanja · Članci

Djeca Božja i djeca đavla

Kada svi kažu (svijet): “Svi smo mi djeca Božja”, Božja Riječ kaže u Ivan 1:12: “A svima koji ga primiše dade vlast da postanu djeca Božja, onima koji vjeruju u ime njegovo”. Tako da nitko ne može biti dijete Božje, ako nije primio Krista kao svog Spasitelja, tj, ako nije nanovorođen od Svetog Duha.

Kada svijet kaže: “Mi svi imamo jednog Boga i jednom Bogu se molimo, Božja Riječ kaže u Ivan 8:42-44: “Isus im reče: »Kad bi Bog bio vaš Otac, ljubili biste mene jer sam ja od Boga izašao i došao. Ta nisam sȃm od sebe došao, nego me on posla. Zašto govor moj ne razumijete? Jer ne možete slušati riječ moju! Vi ste od oca đavla i hoćete činiti želje oca svojega. On bijaše čovjekoubojica od početka i ne stajaše u istini jer istina nije u njemu. Kad govori laž, od svojega govori jer je lažac i otac laži.”

Kada svijet kaže da postoji samo jedan Bog, Božja Riječ kaže da je đavao bog ovog svijeta, i da oni koji nisu primili Krista i nisu nanovorođeni, da se mole đavlu. 2 Korinćanima 4:4 kaže: “u onima kojima bog ovoga svijeta zaslijepi umove nevjerničke da im ne zasvijetli svjetlost evanđelja slave Krista koji je slika Božja.”

Autor: Čedo Todorović

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.